А+ Збільшити шрифт

А- Зменшити шрифт

Благодійний забіг «Наближаємо перемогу»

опубліковано: 30 березня 2024 оновлено: 02 травня 2024

30 березня 2024 в парку «Північний» Тернівського району відбувся благодійний забіг «Наближаємо перемогу», присвячений пам’яті загиблих військових, в рамках міського марафону #ЄднаймосяЗарадиПеремогиКР2, що проходить у нашому місті під гаслом «7 районів – 7 тижнів – 7 пікапів».

Організаторами забігу виступили виконком Тернівської районної у місті ради у співпраці з молодіжною організацією ПРАТ «Північний гірничо-збагачувальний комбінат», за підтримки комітетів у справах сім’ї і молоді, фізичної культури і спорту, молодіжного виконкому та відділу культури виконкому районної у місті ради, а також громадської організації «Тернівська єдність», Індустріального коледжу, Криворізького професійного будівельного ліцею, Криворізького навчально-виробничого центру, дитячо-юнацької спортивної школи №7 та палацу культури «Творчий».

Учасників забігу та усіх присутніх привітав голова Тернівської районної у місті ради Сергій Кушнір.

Під час заходу присутні мали можливість переглянути виставку воєнних трофеїв, зробити фото на добру згадку в організованих фотозонах, спробувати себе у плетінні маскувальних сіток, перевірити свої творчі здібності у майстерні асфальтного живопису, а найголовніше – внести свій посильний внесок у спільну справу наближення Перемоги – задонатити на пікапи, яких потребують наші військові.

Військовий оркестр Криворізької частини НГУ 3011 виконував різноманітні українські композиції для учасників забігу, жителів навколишніх будинків та відвідувачів парку.

Як данина пам’яті військовим, що віддали життя за незалежність України, відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятника Героям АТО.